Billigwunderbaum

Historien bag Wunder-Baum

I Europa er den ikoniske træformede luftfrisker kendt som, Wunder-Baum, men historien starter i USA, og det er derfra, at luftfriskeren har taget verden til sig. 

 

I 1952 klagede en mælkevognschauffør i det nordlige New York til Julius Sämann over lugten af spildt mælk. For at løse dette problem kombinerede Julius Sämann usædvanlige duftstoffer med specialiseret stof og opfandt den første luftfrisker til biler. Han gav den form af et abstrakt stedsegrønt træ til ære for de år, han havde brugt på at udvinde aromatiske olier i Canadas fyrreskove.

 

Disse luftfriskere viste sig at være en effektiv løsning af høj kvalitet på et almindeligt problem, og snart fløj de ned fra hylderne. Ordrerne begyndte at strømme ind fra hele landet og fik hurtigt en stor international tilslutning. Julius' banebrydende produkt er blevet et globalt symbol på friskhed og kvalitet. Det har optrådt i utallige film og tv-shows.

 

Tree-sortimentet er blevet udvidet dramatisk fra de tidlige dage med Royal Pine til at omfatte elskede dufte som Vanillaroma, Black Ice og New Car, og de fremstilles på en fabrik i Schweiz. 

 

Produktsortimentet er også blevet udvidet med andre luftfriskningsløsninger som Clip, Fiber Can og Bottle. Disse produkter giver et valg i stil, samtidig med at de stadig leverer gode dufte.

 

Julius Sämann var passioneret omkring kvaliteten af sine produkter. Han insisterede på strenge test- og kvalitetskontrolprocedurer for at sikre, at de levede op til hans høje standarder for duft, styrke og lang levetid.  Wunder-Baum AG har forpligtet sig til at fremstille produkter af høj kvalitet, med lang holdbarhed og til en overkommelig pris, der giver den bedst mulige duftoplevelse.